ЛЕДЛАЙТИНГС ЕООД

ЛЕДЛАЙТИНГС ЕООД е фирма официален вносител и дистрибутор на известни реномирани марки, специализирани в дизайн и производство на аудио-визуална техника. Основна дейност на фирмата е свързана с продажби, монтаж и инсталация на техническо оборудване за клубове, заведения и обекти с развлекателен характер. В превод ЛЕДЛАЙТИНГС (на английски език LEDLIGHTINGS) означава LED (светодиодно) LIGHTINGS (осветление) като от самото начало дейността е търговия със светодиодни осветителни тела. В последствие, фирмата развива канали за продажба на озвучителна техника, а от началото на 2019 година добавя към каталога си продукти за масово потребление.
От началото на 2020 година официално е добавена услугата AVS (Audio-Visual Solutions), която е част от фирмата ЛЕДЛАЙТИНГС ЕООД. Услугата е изцяло ориентирана към организационна и изпълнителна дейност в областта на събитията. Един от секторите в които се развива е отдаване на техническо оборудване под наем, цялостно техническо обезпечаване, заснемане на фото и видео материал, пост обработка на продукция, специални ефекти и други. От 10 май 2020 година, сайта www.avs.bg е достъпен за потребителите, които искат да получат повече информация и да се запознаят с предишни проекти.

Вижте още

За момента няма обяви и продукти в тази категория

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм