Мемори карти за отключване на PlayStation 2

гр. София, обл. София (столица)
15 лв.

Чисто нови мемори карта за Плейстейшън 2. Картата служи за сейфове на нивата и модификация на любимите ви игри. Разполагаме с мемори карти с обем 64мб мв. Предлагаме и карти с по голям обем от 128мб на 35.00лв. Разликата е в това, че на по голяма ще може да правите повече сейфове, за разлика от по малката, на която ще се наложи в определен момент да триете сейфове за да освободите място.
Предлагат се карти с Фри МС Бут на картата, според региона на Вашата конзола. За PS2 конзоли, на които няма възможност да подкарване на тази модификация, предлагаме монтаж на чип на дънната платка. Цената на услугата чип + монтаж е 50лв, само чип 20лв.

Цена на карта 8мб с Free MCboot: 15лв
Цена на карта 64мбс Free MCboot: 20лв


За повече информация относно картите и услугите които предлагаме, може да отворите следния линк, като го копирате във вашия браузър:
https://photos.app.goo.gl/zZTPD6mGgAXSzvCk2


Заплащането на закупена от клиента стока се осъществява при получаване на пратката на посочен от клиента адрес или офис на куриерска фирма ЕКОНТ или Speedy с „наложен платеж”, както и „преглед и тест” на продукта .За изпълнението на поръчката са ни нужни две имена, телефонен номер за връзка и за къде ще бъде изпратена, останалото е наша грижа!

Заповядайте в нашия онлайн магазин:

www.conzoli.com/

Редактирана преди 36 дни Видяна 14 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Редактиране на обявата Промотиране

Обявата е изтекла или е премахната от собственика.

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм