Проучване и търсене на подземни води

гр. Пловдив, обл. Пловдив
350 лв.

Проучване и търсене на подземни води за сондаж или кладенец . Проучването се извършва с апаратура и по метод , които са максимално точни и доказано ефективни .
На място ще Ви бъде отговорено на всички Ваши въпроси относно изграждането на сондаж . Отговорите ще бъдат максимално точни , ясни и изчерпателни .
Не работим с нито една фирма за сондажи , което ни позволява да бъдем напълно обективни и честни в анализа на резултатите и съветите за изграждането на сондажа .
Работим в цяла България , както и в Сърбия , Северна Македония , Гърция , Турция и Румъния .
Цената на проучването за България е 350,00 лв. , като в тази сума са включени оглед на терена , търсене на точка , проучване на база тази точка , разчитане на резултатите , обозначаване на мястото , пътни и командировъчни разходи на служителя ни , както и неговият хонорар . Времетраенето на проучването е около един час .
Проучването се осъществява след предварително записване на телефон 0886587580 . При разговора се уточняват ден и час , в които наш служител ще Ви посети на място .сондажи, кладенци, търсене на вода, подземни води, вода сондаж , сондажи пловдив, сондажи варна, сондажи силистра, сондажи бургас, сондажи враца, сондажи софия, сондажи плевен, сондажи русе, сондажи търговище, сондажи пазарджик, сондажи благоевград , сондажи шумен , сондажи видин , сондажи монтана , сондажи кюстендил , сондажи ловеч , сондажи габрово , сондажи велико търново , сондажи хасково , сондажи стара загора , сондажи добрич , сондажи ямбол , сондажи сливен , сондажи в цяла България

Добавена преди 6 дни Видяна 15 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Редактиране на обявата Промотиране

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм