Триетажна вила в м. Попина лъка, гр. Сандански

гр. Сандански, обл. Благоевград
68454 лв.

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА триетажна масивна вила във вилна зона Попина лъка - район Лещака, землище на с. Лиляново, община Сандански. Застроена площ - 64 кв. м, разгъната застроена площ - 192 кв. м, разпределена на три жилищни етажа.
На първи етаж има просторна дневна, преходна спалня, кухненски бокс и веранда.
На втори етаж са разположени три спални /едната - с балкон/ и санитарен възел. Достъпът до етажа е по масивна вътрешна стълба.
На трети етаж са предвидени три спални, санитарен възел и балкон. На гърба на сградата има допълнителна постройка - склад.
За вилата има удостоверение по параграф 16, ал. 3 от ПР на ЗУТ, издадено през 2015 г. от Община Сандански.
Сградата е разположена в собствено, заградено дворно място с обща площ 170 кв. м, закупено през 2018 г. от МЗХГ.

СГРАДА.
Сградата е построена през 90-те години и има масивна конструкция. Първи и втори етаж са завършени и обитаеми, а третият етаж е в по-голямата си част на етап "груб строеж", без изградена вита стълба за достъп до него. Покривната конструкция е дървена, с ламаринен покрив.
Като цяло имотът има необходимост от освежаване на първите два етажа и довършване на третия етаж. Сградата е захранена с електричество и вода, има и канализация /изгребна яма/. За пиене се ползва вода от близката крайпътна чешма.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира във вилната зона на гр. Сандански - м. Попина лъка, на 15 км от курортния град. Надморската височина е около 1245 м. Мястото се отличава с много чист въздух и вековни иглолистни и широколистни гори. Недалече от вилата тече р. Санданска Бистрица, на която се намира и прочутият Попинолъшки водопад.

ПРЕДИМСТВА.
- масивна сграда с панорамна гледка;
- прекрасна природа;
- възможност за целогодишно обитаване;
- подходяща за използване като къща за гости.
- атрактивна офертна цена.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Обновена преди 25 дни Видяна 21 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Редактиране на обявата Промотиране

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм