Просторен терен до с. Рупите, общ. Петрич

с. Рупите, обл. Благоевград
394491 лв.

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА уникален терен 49,305 дка в м. Кадийца, близо до регулацията на с. Рупите, община Петрич. В общата площ се включват два съседни имота с площи съответно 24,007 дка и 25,298 дка. Имотът граничи на запад с асфалтов път ІV клас на община Петрич, като лицето към този път е в общ размер на 252,06 м. На север и изток имотът граничи с ниви, а на юг – с полски път и канал.
Теренът е равен, с наклон около 3%. За имота е имало одобрен подробен устройствен план със следните параметри: - Зона: предимно производствена; - Застрояване: ниско, свободно – до 3 етажа, до 10 м височина; - Плътност на застрояване: 80%; - Плътност на озеленяване: 20%; - Кинт: 2.5; Електрозахранването се предвижда чрез трафопост тип КТП, който следва да бъде изграден в имота. Водоснабдяването е предвидено чрез отклонение от изградения за газоразпределителната станция водопровод, който минава по пътя, граничещ с имота.
Канализацията следва да се изведе в изгребни ями. Към настоящия момент преотреждането не е валидно поради невъзможността да се възстанови предвиденият начин на ползване - за фотоволтаична централа, затова новите собственици следва да проведат отново процедура по смяна на статута.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Имотът се намира на около 600 м северно от регулацията на с. Рупите и на около 130 м от газоразпределителната станция.

ПРЕДИМСТВА.
- Обширен имот без аналог в района;
- Равен терен с лице на асфалтов път;
- Подходящ за производствено-складови дейности;
- Близо до регулацията на с. Рупите;
- Отлична офертна цена.

Посочената офертна цена не включва дължимия ДДС.
Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Добавена преди 85 дни Видяна 28 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Редактиране на обявата Промотиране

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм