Просторен магазин за продажба - ЦГЧ, гр. Сандански

гр. Сандански, обл. Благоевград
240567 лв.

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА просторен магазин с подземно паркомясто в централната част на Сандански. Обща площ - 513,00 кв. м, разпределена на обширна зала за клиенти с терасовидна форма, складови помещения и три санитарни възела. Витринната част е с височина 3,50 м и дължина 16,00 м, осигуряваща пълна видимост към външната зала за клиенти, която е с височина до 4,00 м. Таваните на останалите две вътрешни зали са с височина около 3,00 м. Обектът има три входа - както от фасадната част на имота, така и откъм коридора на това ниво.
По проект имотът представлява сбор от няколко съседни магазина, които се продават само заедно.

Състояние на обекта: подове и стени – на груб строеж, частично прекарана електрическа инсталация, монтирани въздуховоди за аспирация, дограма от PVC, два санитарни възела - оборудвани.
Пред магазина има тераса с площ от 60 кв. м, която не се продава, но може да бъде наета при необходимост.
Обектът е подходящ както за търговски цели, така и за шоурум, офис или склад.
Имотът е на етап Акт 14, като въвеждането му в експлоатация следва да се извърши от новите собственици, когато приключат всички необходими довършителни работи в него.

СГРАДА.
Сградата е 5-етажна, състояща се от магазини, заведение, офиси, апартаменти и подземен паркинг. Конструкцията е монолитна, стоманобетонна, с тухлени стени. Покривната конструкция е плосък покрив, покрит с топло- и влагоизолационни материали. Фасадното оформяне е със структурна окачена фасада от керамични плочки "Еталбонд", стъклена окачена фасада и декоративна мазилка. Бизнес-центърът е с изцяло завършени общи части: две вътрешни стълбищни клетки и две асансьорни клетки. Асансьорите достигат до кота -3,50 м, където са паркоместата. Сградата има оригинална визия и привлича погледа със своя изискан и стилен вид, интересни дизайнерски решения и разчупена архитектура.
Разрешението за ползване на сградата /Акт 16/ е получено на 07.01.2013 г., а въвеждането на настоящия обект в експлоатация ще стане след приключване на довършителните работи в него.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата е разположена на главния булевард на Сандански, с лице на 3 улици. Наблизо се намират Общината, офис сгради, адвокатска и нотариална кантори, 6 банкови офиса, 3 училища, Централната поща, поликлиниката, хотели със СПА, множество магазини, книжарници, кафенета и други. Районът е изключително комуникативен и това го прави предпочитан както за работно място, така и за живеене. Инфраструктурата е напълно завършена и отлично поддържана.

ПРЕДИМСТВА.
- атрактивно местоположение;
- модерна визия на сградата;
- функционално вътрешно разпределение;
- собствено подземно паркомясто;
- близост до центъра на града.

Продажната цена включва дължимия ДДС.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, осигурен с безплатното съдействие на нашата агенция. Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Добавена преди 77 дни Видяна 24 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Редактиране на обявата Промотиране

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм