Магазин за продажба - ЦГЧ, гр. Сандански

гр. Сандански, обл. Благоевград
121105 лв.

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА магазин за хранителни стоки в близост до Община Сандански, аптека Марешки и други магазини, офиси и банки.
Обща площ - 172 кв. м, разпределена на две нива:
- първо /партерно/ ниво с площ от 121,00 кв. м, разпределена на зала за клиенти, три помещения с възможност за монтаж на хладилни камери и санитарен възел;
- второ ниво /сутерен/ с площ от 51.00 кв. м, на което има още едно складово помещение.
На партерния етаж има открит товарен асансьор за връзка със складовото помещение в сутерена. Имотът има необходимост от ремонт.
Магазинът е изключително подходящ за използване като склад за хранителни стоки и/или продажби на едро.

СГРАДА.
Сградата е с две нива / партер и сутерен/ и има масивна конструкция - монолитен стоманобетон и неносещи тухлени стени. Построена е през 1997 г. и е в сравнително добро състояние. Сградата притежава Акт за узаконяване № 1 от 03.02.2005 г.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Обектът се намира зад жилищния блок, в който се намира аптека Марешки, като достъпът е по асфалтов път зад блока. Районът е типично жилищен, спокоен, с уредена инфраструктура.

ПРЕДИМСТВА.
- магазин със статут за хранителни стоки;
- удобен достъп по асфалтов път;
- разумна продажна цена.

Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция. Купувачите заплащат агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.

Добавена преди 77 дни Видяна 22 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Редактиране на обявата Промотиране

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм