Ароматизант Анти Кърт

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
7 лв.

Фирма ”Зара био микс” ООД предлага продукти на фуражен завод ”ГЕБИ”- Република Сърбия

Ароматизант “Анти Кърт”
е репелент за отблъскване на сляпо куче, къртици и други гризачи от тяхното семейство!

Предназначен е да прогонва къртиците и слепите кучета от култивираните зелени площи и градини без да ги убива. Миризмата на този Ароматизант създава неприятни усещания в тези животни и те започват да избягват третирания вече участък.

Продуктът не убива, а прогонва къртиците и слепите кучета от тревни площи и градини. Не е вреден за хората, околната среда, растенията и домашните животни.

Начин на употреба: Опаковката от 100 мл е достатъчна за третиране на площ от 100 кв метра.
Отстранете част от изровената земя около дупките, за да откриете отворите на каналите, намиращи се на третираната площ. Внимателно отворете и разлейте съдържанието на една опаковка за всички видими на повърхността дупки. Излейте, след това по около 1 литър топла вода във всяка една от тях.

Закрийте и утъпкайте добре с крак всички третирани вече дупки на повърхността на тунелите.

Продължителност на действие: Едно третиране покрива един месец. Честото напояване и дъжд намалява периода на действието на ароматизанта и трябва да се повтори.

Работим от понеделник до петък от 8:00 до 17:00 часа
Склад: гр. Стара Загора, кв. Индустриален, база Интертед, склад 29-1 (на изхода на базата срещу склад за масла). Можете да ни намерите и на google картата. Или на www.zarabiomix.com

Добавена преди 76 дни Видяна 5 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Промотиране

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм