”АЛБА”Имоти предлага за предприемчиви работодатели промишлен цех с къща в кв. Самара 2

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
320000 лв.

АЛБА Имоти продава цех за производство - сградната база на функциониращ цех за сладкарски изделия с въведена HACCP система и дворното място към него.

Имотът се състои от новозастроена производствена сграда (тухла), която е свързана чрез топла връзка със съществуваща сграда (масивна санирана къща, тухла) на два етажа и приземен етаж.

Общата застроена площ е 369 кв.м. и допълнително разполага с голямо таванско помещение (изцяло реновиран гредоред и покрив) и двор около 50 кв.м.

Има всички необходими условия за извършване на производствена дейност в областта на ХВП -обособени са отделни санитарно битови възли за мъже и жени, голяма производствена зала (височина 3.2 м.), пакетажно отделение, отделни складове за суровини, материали и готова продукция, офис.

Не включва машини и оборудване. При интерес те са обект на допълнителна договорка.
Имотът е подходящ както за всякакъв вид малък семеен бизнес, така и за живеене.

Имотът е на комуникативно място в квартал с подобрена инфраструктура.

Повече информация и огледи - в офиса на АЛБА ИМОТИ, на бул. ’’Митрополит Методи Кусев’’ 51, гр. Стара Загора.

Екипът ни ще бъде до вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше желание с цел пълноценно и безпроблемно закупуване и ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане.

Добавена преди 170 дни Видяна 22 пъти
+ Добавете нова обява

Адрес на страницата на обявата

Промотиране

С изпозването на този уебсайт се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече можете да научите на Политиката за бисквитките

Съгласен съм