НАЙ-ДОБРИЯТ (v1.5) компактен уред за АВТОДИАГНОСТИКА, изчистване на грешки, кодочетец

гр. Бургас, обл. Бургас
15.9 лв.
Обявата е добавена преди 4 дни Видяна 3 пъти
Състояние
Област
Населено място

УСТРОЙСТВОТО Е НАЙ-НОВАТА ВЕРСИЯ elm327 v1.5 с ДВЕ платки 25k80, ПОДДЪРЖА ВСИЧКИ OBD и OBD II ПРОТОКОЛИ, И ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ С ТАКАВА БУКСА!
БОНУС: ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН СОФТУЕР (който по принцип е платен) за компютър (Windows), Android, iPhone, iPad, Symbian.
С това устройство (авто скенер) вече няма да могат да Ви лъжат по сервизите. Може да спестите много излишни пари за диагностика и ненужна смяна на здрави датчици, модули и други компоненти по колата. Ако ви светне някоя лампичка на автомобила и да не знаете за какво е? Всеки път за изчистване на някоя грешка в компютъра на колата майстора да ви иска 20 лева? Нужно ли е това да продължава? Това което ви предлагаме е устройство, което се поставя в буксата към компютъра на автомобила(там където майстора го връзва) и чете в реално време данните от него. Данните от своя страна се показват на компютър или смартфон чрез БЛУТУТ.

* Четене на диагностични кодове за неизправности, ИЗТРИВАНЕ НАТРУПАНИ ГРЕШКИ, генерични и показване на тяхното значение (над 3000 в базата данни).

* Показване на текущите данни.

* Обороти на двигателя.

* Изчислената стойност за натоварване.

* Температурата на охлаждащата течност.

* Горивна система (статус).

* Скорост на превозното средство.

* Моментен разход на гориво.

* Дългосрочен разход на гориво.

* Налягането в смукателния колектор.

* Аванса на запалването.

* Температурата на входящия въздух.

* Дебит на въздуха.

* Absolute Throttle позиция.

* Напрежение на сензора за кислород.

* Налягането на горивото и много други

Имате възможността да откривате неизправности по автомобила, да ИЗТРИВАТЕ НАТРУПАНИ ГРЕШКИ, да следите в реално време данните от автомобила (броят сензори е различен при различните автомобили). Може да имате моментен достъп до оборотите на двигателя, скоростта на автомобила, среден и моментен разход на гориво, средна скорост, изминато разстояние, температура на маслото, температура на двигателя, оставащите километри до свършване на горивото, моментна мощност на автомобила (в HP) и още много много други.

Ако се поддържа от вашия автомобил, дори бихте могли да го стартирате и изгасяте, БЕЗ ДОРИ ДА СТЕ В НЕГО, посредством своя смартфон.

Таг: HHOBD, OBD, OBDII, OBD II, OBD2, OBD 2, ОБД, ELM327, ELM 327, ЕЛМ327, ЕЛМ 327, авто диагностика, авто-скенер, автоскенер, автомобилна диагностика, авто диагностика.

Промотиране

Станете част от семейството на

Регистрирайте се безплатно Отнема само 2 минути
или
Продължете с обявата
или
разгледайте други подобни обяви