Магазин на добро място в кв. Еленово 2

гр. Благоевград, обл. Благоевград
33222 лв.
Добавена преди 13 дни Видяна 2 пъти
Степен на завършеност
Област
Населено място
Квадратура
33

Агенция за недвижими имоти Studio4.marketing представя на вашето внимание нов проект за сграда, съчетаваща модерна визия и функционалност на архитектурните решения! Местоположението е в кв. Еленово II в спокойна за живеене зона, с отлична достъпност и инфраструктура.

Предвидено е изграждане на сутерен с подземни паркоместа и мазета, партер с три магазина и гаражи, пет надземни етажа. Сградата ще разполага с два входа, от 1-ви до 4-ти етаж ще има по два тристайни апартамента. Терасовиден пети етаж разполага с апартаменти с една и две спални. Два асансьора ще осигуряват топла връзка със сутерена.

Влаганите материали за изпълнение на строителството ще бъдат висок клас, съобразени със строителните тенденции, от доказани производители.
Проектът се отличава с красива фасада, изключително практично разпределени площи в жилищата, добре организирано пространство и чудесен изглед. Дневните зони са ориентирани на запад към локална и основна улица в квартала, а спалните помещения - на югоизток към зелени площи.

Предлагания магазин е на партера- непосредствено до входа на сградата, с отлична видимост от улицата. Застроена площ от 29.61 кв.м. + 2.96 кв.м. общи части, разполага с търговска зала и санитарен възел. Височина на помещението 2.60м. Подходящ за табак /магазин за дребна търговия, каса на Изипей и др.
Плащането на продажната цена е на вноски, възможни са различни схеми на плащане!

Допълнително се заплащат индивидуалните партиди към ЧЕЗ. Паркоместа на цена от 3500 евро. Пусков срок през 2021г.
Попитайте за още налични обекти, архитектурни планове и детайли!.

Промотиране

Станете част от семейството на

Регистрирайте се безплатно Отнема само 2 минути
или
Продължете с обявата
или
разгледайте други подобни обяви