Нови ATVта от Тайланд с Гаранция, Сертификат и Регистрация

гр. София, обл. София
1000 лв.
Обявата е добавена преди 5 дни Видяна 1 пъти
Състояние
Скоростна кутия
Година на производство
Област
Населено място
Пробег
1 км.

WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM e ЗАКОНЕН ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ПРОВЕРЕН И СВЪРЗАН с НАП с НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ на тези АТВта. ПРОВЕРЯВАЙТЕ САМИ преди да вярвате на празни приказки на нелоялна конкуренция Електронен магазин свързан с НАП имаме само ние ПРОВЕРЯВАЙТЕ ФАКТИТЕ! ЗАПОВЯДАЙТЕ да разгледате на място в СОФИЯ-КУБРАТОВО ЕДИНСТВЕН БОГАТ АСОРТИМЕНТ от единствения официален вносител от 2005г,! Идете и при другите и поискайте да ви покажат къде са им моделите, къде е написана кубатурата и не купувайте, ако не ви се издава фактура на място с написаната кубатура и модела на ваше АТВ!

АТЕВЕТА 50,110,125,150,200,250,300,350 куб. в СОФИЯ-КУБРАТОВО и Стоков базар Илиянци.
Преди да отидете където и да е било, заповядайте в складовете на едро в КУБРАТОВО, там откъдето се зареждат всички търговци на мотори, а не на дрехи и обувки, и където от 2005г съществува склада за продажби на едро с НАЛИЧНОСТ от над 300бр и с НАЙ-БОГАТИЯ АСОРТИМЕНТ и НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ. Само на нашия шоурум в Кубратово ще имате възможност да разгледате АСОРТИМЕНТ от 17 модела сглобени АТВта и Кросови, които могат да се виждат и пробват само при нас! Работно време всеки ден включително и в празничните дни.
ВНИМАНИЕ! Преплитани телефони не съществуват освен в фантасмагориите на нелоялна конкуренция Попитайте google за нас и той няма да ви излъжи, а не вярвайте на приказки от 1101 нощи без да сте проверявали ФАКТИТЕ! Разполагаме с ФАКТИ и можем да ви ги показваме без проблем както на вас така и на всички институции пойскващи доказателства за лъжите на другите с които ние нямаме нищо общо!

СРАВНЕТЕ СНИМКИТЕ НА ДВИГАТЕЛЯ и ЗАПОМНЕТЕ, че ДВИГАТЕЛ с ХОРИЗОНТАЛЕН ЦИЛИНДЪР може да бъде ЕДИНСТВЕНО САМО 110-125сс, независимо кои какво ви казва по телефоните, докато НЕ ПОКАЗВА снимка на двигателя и ПЕЧАТ с КУБАТУРАТА на самия цилиндър- 125см3, не се доверявайте на никой! ПРИ ЗАКУПУВАНЕ на АТВто, фактурата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да съдържа, наименванието на модела, написаната КУБАТУРА и шасито. ТЕЗИ АТВта са само за офроуд и ПРИТЕЖАВАТ СЕРТИФИКАТ за КАЧЕСТВО и ПРОИЗХОД съгласно CE и, ако някой ви казва, че се регистрират в КАТ, ПОИСКАЙТЕ му ТЕХНОТЕСКТА и МИТНИЧЕСКАТА ДЕКЛАРАЦИЯ или се обърнете към икономическата полиция.
Повече информация на:www.chasti-skuter-atv.com или на тел. Вайбър, WhatsApp, e-mail. или на шоурума ни в София-Кубратово намиращ се на удобно място както за хората от провинция- 8 км от Джъмбо и Гуми Диана, така и за хората от центъра-8 км. от Сточна Гара!
Работим с ЕКОНТ и предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
ЗАПОВЯДАЙТЕ при нас на шоурума в СОФИЯ-КУБРАТОВО и ние ще ви ПОКАЖЕМ не САМО ТЕЗИ 3 МОДЕЛА, а ОЩЕ 14 НОВИ 2018г МОДЕЛИ, които могат да се разгледат и пробват!

Промотиране

Станете част от семейството на

Регистрирайте се безплатно Отнема само 2 минути
или
Продължете с обявата
или
разгледайте други подобни обяви